Albert Gavaldà presenta Poemes d’Abissínia, un recull de poemes en molta història

Albert Gavaldà, nascut a Barcelona i afincat a Ulldecona des de fa tres anys, ens presenta la seua obr Poemes d’Abissínia.

Diu la ressenya de l’editor:
Poemes d’Abissínia flueix tan harmònicament que el lector no percep aquesta trama invisible que teixeix els versos. Però jo no em puc estar de veure-hi una voluntat màgica, un desig ocult. A Poemes d’Abissínia Gavaldà cita diversos poetes en els quals s’ha emmirallat: Ausiàs March, Salvador Espriu, Carles Riba, Joan Vinyoli, Gabriel Ferrater, Josep Palau i Fabre, Miquel Martí i Pol, la qual cosa el situa en una tradició catalana. Però també hi trobem Arthur Rimbaud, Sylvia Plath, Edgar Alan Poe, William Shakespeare, Sibilla Aleramo. Uns i altres l’ajuden en el seu trànsit cap a la identitat recuperada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*