Televisió Ulldecona comença les emissions per la TDT amb l’objectiu de seguir treballant amb continguts propers i plurals

Durant 13 hores a la setmana notícies, esports, reportatges i entrevistes ompliran la graella de programació de la televisió local

Després de l’apagada analògica, Televisió Ulldecona ha començat avui a emetre pel canal 46 de la TDT a Vinaròs (Televisió Castelló–TVCS). TVU seguirà sent la televisió de proximitat per als veïns dels pobles de les comarques del Montsià i Maestrat. L’objectiu de l’equip de RTVU és seguir la línia que ha mantingut durant els 10 anys d’emissió analògica, la proximitat i la pluralitat. D’una banda, arribar al màxim número de pobles possible per apropar cada dia l’actualitat en plana política, econòmica, social i cultural. De l’altra, portar a les llars els reportatges dels actes més rellevants que organitzen entitats i col·lectius socials. TVU aposta també per l’entrevista diària, per ampliar el ventall de protagonistes que expliquen les activitats que s’organitzen o les accions que porten endavant els governs locals. Sense deixar de banda, un dels espais més seguits avui dia, l’esport, un puntal de la programació on deportistes i clubs deixen empremta del seu historial esportiu.

TVU, 13 hores setmanals

Emetre a través de TVCS suposarà reduir el número d’hores setmanals de TVU. Tot i això, estaran a l’aire cada dia, de dilluns a dijous, de les 13:00 a les 14:30 i de 18:30 a 19:30 hores i divendres de 13:00 a 14:30 i de 18:00 a 20:00 hores.

Els programes

Els continguts de TVU seran “El reportatge”, que es treballa Julian Zaragoza cobrint els actes i rodes de premsa que s’organitzen a diversos municipis, “Notícies a TVU” presentades per Lídia Labernia, “Esports” amb Josep Maria Forner, “El Temps”, amb Jordi Miralles de la Vanguardia, “L’entrevista” amb Noemí Polls i Lídia Labernia i “M’ho dius i m’ho contes” el programa d’humor, crítica política i actualitat que s’encarreguen de recullir el duet format per Julian Zaragoza i Josep Maria Forner.

TVU, per la TDT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*